solutions-toitures

Uw zolder isoleren met Thermosulit: comfort gegarandeerd

Thermosulit is een thermo-reflecterend isolatiemateriaal, ideaal om uw muren, dak en zolder te isoleren. Thermosulit is samengesteld uit fysisch vernet polyolefineschuim dat langs één of twee zijden bedekt is met een verstevigend aluminium / net-complex. Het materiaal wordt door fusie samengebracht, zonder lijm of naden, zodat alle fysische kwaliteiten van de isolatie bewaard blijven.

Uw dak of zolder isoleren met thermo-reflecterend materiaal

Thermosulit gaat uit van het reflectie-principeWerking van een golf die van richting verandert bij het stoten tegen een ander voorwerp. Click en krijg meer uitleg in onze lexicon. om warmte-overdracht te verhinderen. Dankzij de thermische en reflectieve kwaliteiten van het materiaal helpt het uw woning te beschermen tegen koude en warmte. Uw dak of zolder isoleren met Thermosulit biedt u een aangename temperatuur in huis, het hele jaar door!
Ontdek hier het multifunctionele Thermosulit voor de isolatie van uw dakbedekking!

Uw onderdak en isolatie verenigd in één product

Thermosulit kan onder of op kepersHouten balk dat van nok tot voet loopt. De panlatten worden op de kepers bevestigd. geplaatst worden. In dat geval doet het materiaal ook dienst als onderdakDient als tweede dekking na de dakpannen. Plaats zich op de kepers en maakt het huis dicht tegen lucht en water. en garandeert het u extra bescherming tegen wind, vochtigheid en stof.

De voordelen van uw dak of zolder te isoleren met Thermosulit

Dankzij de soepelheid van Thermosulit neemt het materiaal makkelijk de vorm aan van het te isoleren oppervlak. De textuur en de unieke bedekkingsmethode verzeker u een perfect geïsoleerd en waterdicht dak! Het dunne Thermosulit stelt u bovendien in staat plaats te winnen in huis. Daarnaast is Thermosulit ook 100% veilig voor uw gezondheid, het is vezelloos Zonder minerale of plantaardige vezels. Een vezelachtig materiaal kan irriterend zijn en zo de plaatsing onaangenaam maar erger nog ongezond maken., niet toxisch, niet irriterend en antistatisch. Thermosulit biedt u dus veel voordelen om eenvoudig, veilig en snel kamers op zolder te isoleren.
Ontdek hier de talrijke voordelen van Thermosulit isolerende dakbedekking!

Kies nu voor Thermosulit

Bent u een vakman, dakwerker of bouwvakker? Of wilt u zelf het dak of de zolder isoleren bij u thuis? U bent op zoek naar een dakwerker die Thermosulit gebruikt? U kunt steeds terecht bij Insulco met al uw vragen inzake isolatie!

verbouwing dakisolatie

De ideale oplossing bij een verbouwing voor een goede dakisolatie.